Tko svoj teret mjeri, može ga i nositi. - Marcial Maciel Degollado

O NAMA

AVS Agencija za posredovanje i usluge osnovana je 2019. godine u Zenici sa ciljem da svojim djelovanjem olakša kandidatima pronalazak kvalitetnog zaposlenja i pružanje cjeloživotnog obrazovanja u vidu kurseva i seminara, kao i da olakša i unaprijedi proces pronalaska adekvatne kvalificirane radne snage poslodavcima u zemlji i inozemstvu. Temelji našeg poslovanja jesu vrijednosti povjerenja i pouzdanosti, briga za klijenta iz područja upravljanja ljudskim resursima, te ulaganje u razvoj intelektualnog kapitala. Uz transparentan odnos i posebnu pažnju prema svim našim saradnicima i klijentima, zajednički pronalazimo rješenja koja odgovaraju svim postavljenim zahtjevima i potrebama. Uspješno povezujemo ponudu i potražnju na tržištu rada, uvažavajući vremenske okvire potrebne za uspješno plasiranje adekvatnih radnika prema poslodavcima uz svestrano poštivanje i etičnost uključenih strana.

ZAŠTO ODABRATI NAS

KVALITETA I PODRŠKA

U okviru naše agencije djeluju visokokvalificirani radnici sa dugogodišnjim iskustvom. Kroz proces posredovanja pružamo potpunu podršku svim klijentima u zemlji i inozemstvu.

PO ČEMU SE RAZLIKUJEMO OD DRUGIH?

AVS Agencija za posredovanje i usluge posjeduje dozvolu za obavljanje djelatnosti Posredovanja u zapošljavanju izdatu od strane Federalnog Ministarstva rada i socijalne politike BiH ( Rješenje br: UPI 03-30/12-139/22). Usluge posredovanja u zapošljavanju su potpuno besplatne za tražioce posla.

SIGURNO OKRUŽENJE

Mi se brinemo da svi strani radnici budu tretirani dostojanstvenoi u skladu sa zakonom i etičkim načelima. 

ODGOVORNOST

Naš tim pruža kompletnu podršku poslodavcima, ali i radnicima kako bi se uspostavila što bolja suradnja svih strana, te na taj način omogućavamo lakšu integraciju radnika zaposlenih u inozemstvu.

POVEZANOST

Dugogodišnje iskustvo u području ljudskih resursa rezultiralo je velikim brojem poslovnih partnera kako u zemlji tako i u inozemstvu.

POPRATNA PODRŠKA

Najbolji klijent je onaj koji se vraća! Naš cilj nije jednokratni posao već dugogodišnja poslovna suradnja sa stalnim napretkom. To je nešto što se godinama gradi, te zahtjeva stalni angažman. Naš plan popratne podrške obuhvaća sve radnje od pronalaska adekvatnog stranog radnika, njegovog zaposljenja pa sve do njegovog odlaska ili prelaska na drugo radno mjesto. Poslodavci mogu mirno spavati jer znaju da se uvijek mogu osloniti na nas.