avs logo

AGENCIJA ZA POSREDOVANJE I USLUGE

O NAMA

Naš zadatak je olakšati put i podršku zainteresiranim za rad u Njemačkoj, od sticanja kvalitetnog znanja iz njemačkog jezika, kroz intenzivne kurseve koje organiziramo, preko prijave za posao, pa sve do pronalaska ozbiljnih i odgovornih poslodavaca u Njemačkoj. 

Tu naš posao ne završava jer ostajemo i dalje podrška (support) našim klijentima i na usluzi smo im cijelo vrijeme tokom rada u Njemačkoj.

Kroz dugogodišnji rad i ostvarenu izuzetno dobru i kvalitetnu saradnju sa velikim brojem kompanija iz Njemačke, uz bogato iskustvo, stekli smo i povjerenje tamošnjih poslodavaca, ali i vladnih i nevladnih institucija, pa nam je posredovanje pri zapošljavanju zasnovano na ukazanom povjerenju olakšano, sigurno i realno.

Uspješno povezujemo ponudu i potražnju na tržištu rada, uvažavajući vremenske okvire potrebne za uspješno plasiranje adekvatnih radnika prema poslodavcima uz svestrano poštivanje i etičnost uljučenih strana.

 

352

završenih projekata

1259

Zadovoljnih Klijenata

17

Trenutnih projekata

10

godina iskustva

Naša vizija

Naša vizija je postati lider u regionu i šire, kada je u pitanju cjeloživotno učenje i posredničke djelatnosti, u smanjenju lokalne i regionalne nezaposlenosti.

Cilj nam je zadržati pečat prepoznatljivosti kvalitete, odgovornom radu i profesionalnom pristupu.

Svakodnevno se usavršavamo i prilagođavamo svim potrebama naših klijenata, razvijamo poslovne strategije, a fokus stavljamo na zadovoljstvo naših klijenata.

Naša misija

Obavezujemo se da povežemo nezaposlenu osobu sa potencijalnim poslodavcem

Dugogodišnje iskustvo u segmentu ljudskih resursa, neformalnog (cjeloživotnog) obrazovanja, inspirisalo nas je da pokrenemo kompaniju koja će našim klijentima sveobuhvatno i transparentno pružati pomenute usluge.

Naše djelovanje se primarno odnosi na neformalnu edukaciju u vidu intenzivnih kurseva njemačkog jezika, obuka za sticanje kompetencija njegovatelja/ ica starih, nemoćnih i invalidnih lica, usluge prevođenja dokumenata od strane priznatih sudskih tumača, te posredovanje u zapošljavanju kao i usluge pronalaska adekvatne kvalifikovane radne snage.

Naša misija jeste preuzeti obaveze u ime poslodavca pronalaskom kvalitetnog kadra, te samim tim vođenje pravno-ekonomskih poslova za ljudske resurse. Obavezujemo se da povežemo nezaposlenu osobu sa potencijalnim poslodavcem, što i jeste naš primarni cilj.

padobran njemacka
avs logo

Temelji našeg poslovanja jesu vrijednosti povjerenja i pouzdanosti, briga za klijenta iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, te ulaganje u razvoj intelektualnog kapitala.

Uz transparentan odnos i posebnu pažnju prema svim našim saradnicima i klijentima, zajednički pronalazimo rješenja koja odgovaraju svim postavljenim zahtjevima i potrebama.

NAŠ TIM

Amela Bedak

 • Magistar zdravstvene njege i menadžmenta
 • Koordinator za upravljanje kvalitetom u zdravstvenim ustanovama
 • Certificirani facilitator i vanjski ocjenjivač zdravstvenih ustanova u FBiH
 • Asistent na Katedri za pedijatriju pri Medicinskom fakultetu u Zenici odsjek Zdravstvena njega

Selma Čajdrić

 • Diplomirana med. sestra
 • Gl. sestra Hitne pomoći Zenica
 • Instruktor Evropskog
  Resuscitacionog Savjeta

Dražen Jerković

 • Diplomirani med. tehničar
 • Koordinator za upravljanje rizikom
 • Certificirani facilitator  i vanjski ocjenjivač zdravstvenih ustanova u FBiH

Sabina Samardžić

 • Diplomirana med. sestra