Potreban vam je sudski tumač?

Trebate ovjereni ili neovjereni prijevod na njemački?

Naš tim vrhunskih sudskih tumača i prevoditelja napravit će za Vas prijevod koji u potpunosti odgovora izvorniku te stilski i jezično dotjerati do savršenstva. Evo zašto odabrati upravo nas!
Prevodi naših sudskih tumača su priznati u zemljama njemačkog govornog područja i nije potrebno naknadno raditi nadovjeru prevoda!

Zašto izabrati nas?

Naše usluge su brze, kvalitetne i povoljne! Rokove poštujemo bez iznimki! Svi naši prijevodi prolaze lekturu kako bi bili besprijekorni! Vaše osobne dokumente prevest ćemo već isti dan! Nudimo Vam i besplatno savjetovanje o potrebnoj dokumentaciji! Prijevode također šaljemo poštom na području cijele Bosne i Hercegovine!

Jednostavno ćete doći do našeg ureda bilo kojim prijevoznim sredstvom, a ispred našeg ureda je dostupan parking!

Priprema dokumentacije

Najprije se informišete koje dokumente je potrebno prevesti i da li je potrebno da posjedujete Apostile pečat na Vašoj dokumentaciji.

Ukoliko je potreban Apostile pečat, isti ćete dobiti u nadležnom Općinskom sudu mjesta gdje Vam je izdat dokument (npr. Ako želite da Apostile ovjerite Vašu diplomu o srednješkolskom obrazovanju, a školovali ste se u Travniku, onda Vašu diplomu Apostile pečatom ovjeravate u nadležnom Općinskom sudu u Travniku).

Potom Vaše originalne dokumente kopirate i kopije ovjeravate (u općini ili kod notara). Tako ovjerene kopije prilažete sudskom tumaču za prevođenje.

Zapamtite da Apostile pečat uvijek stavljate na originalni dokument, i da Vaše originale uvijek čuvate kod sebe.