ZAŠTO IZABRATI AVS?

Pružamo izuzetno kvalitetnu uslugu po povoljnoj cijeni, uz to nudimo razne vrste podrške kako bismo Vam pomogli da ostvarite Vaše ciljeve. Naši agenti su vrlo ažurni da najkraćem mogućem roku odgovore na Vaše zahtjeve. Naš cilj nije jednokratni posao, nego dugogodišnja poslovna suradnja na obostrano zadovoljstvo.

AVS AGENCIJA

Tu smo za sve Vaše potrebe jačanja ljudskih resursa unutar Vaše kompanije

Za potrebe naših klijenata vršimo usluge oglašavanja slobodnih radnih mjesta, regrutovanje kandidata, selekciju i testiranje kandidata, organiziranje intervjua, prikupljanje potrebne dokumentacije, te ishođenje boravišnih i radnih dozvola kao i viza.

Zbog toga je AVS Agencija tu za sve Vaše potrebe jačanja ljudskih resursa unutar Vaše kompanije.

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge kontaktirajte nas putem mail-a:
 info@avs-agentur.com ili putem telefona 061/ 974/ 499 ili popunite zahtjev na našem web site- u.

ZAŠTO ODABRATI NAS

KVALITETA I PODRŠKA

U okviru naše agencije djeluju visokokvalificirani radnici sa dugogodišnjim iskustvom. Kroz proces posredovanja pružamo potpunu podršku svim klijentima u zemlji i inozemstvu.

PO ČEMU SE RAZLIKUJEMO OD DRUGIH?

AVS Agencija za posredovanje i usluge posjeduje dozvolu za obavljanje djelatnosti Posredovanja u zapošljavanju izdatu od strane Federalnog Ministarstva rada i socijalne politike BiH ( Rješenje br: UPI 03-30/12-139/22). Usluge posredovanja u zapošljavanju su potpuno besplatne za tražioce posla.

SIGURNO OKRUŽENJE

Mi se brinemo da svi strani radnici budu tretirani dostojanstvenoi u skladu sa zakonom i etičkim načelima. 

ODGOVORNOST

Naš tim pruža kompletnu podršku poslodavcima, ali i radnicima kako bi se uspostavila što bolja suradnja svih strana, te na taj način omogućavamo lakšu integraciju radnika zaposlenih u inozemstvu.

POVEZANOST

Dugogodišnje iskustvo u području ljudskih resursa rezultiralo je velikim brojem poslovnih partnera kako u zemlji tako i u inozemstvu.

POPRATNA PODRŠKA

Najbolji klijent je onaj koji se vraća! Naš cilj nije jednokratni posao već dugogodišnja poslovna suradnja sa stalnim napretkom. To je nešto što se godinama gradi, te zahtjeva stalni angažman. Naš plan popratne podrške obuhvaća sve radnje od pronalaska adekvatnog stranog radnika, njegovog zaposljenja pa sve do njegovog odlaska ili prelaska na drugo radno mjesto. Poslodavci mogu mirno spavati jer znaju da se uvijek mogu osloniti na nas.

KONTAKTIRAJTE NAS

+387 61 387 508

info@avs-agentur.com

Bilmišće do br 70