Želim raditi u Njemačkoj, moram li naučiti njemački jezik?!

Želite li u Njemačkoj raditi i živjeti, znanje njemačkog jezika od velikog je značaja. Morate biti u stanju sporazumjeti se s poslodavcem, kolegicama / kolegama, javnim službama i institucijama.

Znanje jezika se može zahtijevati, ako je ono nužno za obavljanje posla. Ovo posebice vrijedi za neke od reguliranih zanimanja, primjerice za doktore, učitelje ili stručna zanimanja u zdravstvu.

Naš zadatak je olakšati put i podršku zainteresiranim za rad u Njemačkoj, od sticanja kvalitetnog znanja iz njemačkog jezika, kroz intenzivne kurseve koje organiziramo, preko prijave za posao, pa sve do pronalaska ozbiljnih i odgovornih poslodavaca u Njemačkoj.

U okviru naše agencije pružamo usluge neformalnog obrazovanja u vidu kurseva njemačkog jezika i kurseva za njegovatelje/ice starih, nemoćnih i invalidnih lica. Sve edukacije se izvode u skladu sa andragoškim standardima od strane visokokvalificiranih predavača.

Ukoliko ste zainteresovani za učenje njemačkog jezika PRIJAVITE SE JEDAN OD NIVOA: A1, A2, B1 ILI B2 putem naše kontakt forme ili nam se javite na email adresu: info@avs-agentur.com.

Naš tim će vam rado odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Ostale novosti